Schoolstraat 55, NOORDWIJK
Onder bod

Toplocatie! Voor strandliefhebbers! Unieke woonbeleving met eigen parkeergelegenheid, op 100 meter afstand van het strand, op loopafstand van het gezellige centrum en de vele restaurants van Noordwijk aan Zee gelegen. Het betreft hier een monumentale vrijstaande woning met achtergelegen (voormalige) bollenschuur uit 1900. Het geheel is in 2009 onder architectuur ingrijpend verbouwd en getransformeerd tot een uniek geheel waarbij een woonoppervlakte van ca. 222 m2 is ontstaan. De woning is voorts geheel geïsoleerd en zeer comfortabel. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud.
Achter het hoofdwoonhuis ligt een zeer beschutte en zonnige, geheel afsluitbare achtertuin met een buitendouche, garage en 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin is voorzien van een fraaie hardstenen bestrating en is rondom ommuurd. De garage (ca. 23 m2) is voorzien van een tegelvloer, wasbak, kastenwand en elektrisch bedienbare deur. Perceelsoppervlakte 260 m2 eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal, m.k., bergkast, woon/eetkeuken (ca. 43 m2) met kookeiland, voorzien van allerhande inbouwapparatuur en gashaard, c.v. gasafd., hal, modern toilet, trap naar eerste etage, lichte doorzon woon/eetkamer (ca. 30 m2) met een fraaie gashaard en openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming.
Achteringang, wasruimte/bijkeuken, hal, apart toilet, moderne badkamer met hoekbad, dubbele wastafel, ruime slaapkamer (ca. 20 m2) met een vaste kastenwand.
1e etage (voorzijde): Overloop, 2 slaapkamers, apart toilet, moderne badkamer met douche en dubbele wastafel, 3e (hoofd)slaapkamer met vaste kastenwand.
1e etage (achterzijde): Overloop, ruime badkamer met douchecabine, dubbele wastafel en toilet, hoofdslaapkamer (ca. 21 m2), slaapkamer (ca. 10 m2).

Bijzonderheden:
- geheel geïsoleerd;
- voorzien van airconditioning (slaapkamers);
- voorzien van alarm;
- eventueel geschikt voor dubbele bewoning dan wel praktijk/kantoor aan huis;
- totaal 6 slaapkamers en 3 badkamers.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodigen wij u uit om deze unieke woonbeleving vrijblijvend van binnen te bekijken!

lees verder sluiten