Parallel Boulevard 17c, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 309.000,00 kosten koper

BouleVista: Wonen met de voeten in het zand!
Aan de Parallel Boulevard in het hartje van Noordwijk aan Zee wordt is het prachtige appartementencomplex BouleVista gerealiseerd. BouleVista bestaat uit 15 luxe appartementen. De uitgelezen mogelijkheid om je woondromen te verwezenlijken en te genieten van al het mooie dat Noordwijk te bieden heeft. De appartementen zijn ruim van opzet en hebben een hoog afwerkingsniveau. Vanuit je appartement loop je zo de boulevard en het strand op. Dat is nou met recht wonen met de voeten in het zand. Mooier kan toch niet! Het appartementencomplex BouleVista bestaat uit 15 luxe appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen variëren in grootte en indeling. Wij bieden een modern 2-kamer appartement met een zonnig balkon (gelegen op het zuidoosten) en vrij uitzicht op de derde woonlaag aan! In de kelder bevindt zich een eigen berging.

Indeling: Via lift of trappenhuis bereikt u de 3e etage; entree, hobby/slaapkamer van circa 10 m² met toegang tot badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. Toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, bergkast met opstelling CV en wasmachine-aansl., woonkamer met open keuken (totaal ± 28 m²). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon aan de voorzijde!

Hoofdpunten van dit appartement:
* alle vloeren afwerkt met keramische vloertegels;
* vloerverwarming als bijverwarming in woonkamer en slaapkamer;
* alle wanden afgewerkt met glasvlies en vervolgens gesaust;
* keramische wandtegels in de werkkast;
* keukeninrichting inclusief vaatwasser;
* wastafelmeubel, douchebak met scherm en handdoekradiator in badkamer;
* dimmers ten behoeve van de verlichting;

Het voorzieningenniveau en het afwerkingsniveau in de appartementen en de algemene ruimten van BouleVista is zonder meer hoog. De entree van het appartementencomplex bestaat uit een comfortabele algemene ruimte en een portaal met intercom en brievenbussen. Er is een liftinstallatie aanwezig.

De servicekosten bedragen ca. € 112,14 per maand.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse.

'De gemeente Noordwijk stelt de starterslening beschikbaar!
De gemeente Noordwijk heeft jaarlijks een budget beschikbaar gesteld voor startersleningen. De starterslening ondersteunt koopstarters bij de aankoop van hun eerste woning. Het bedrag van de starterslening is vastgesteld op een maximum van € 50.000. De regeling geldt voor de aankoop van een bestaande woning tot € 310.000 inclusief bijkomende kosten. Informeert u zelf bij de gemeente Noordwijk of er nog budget beschikbaar is.

lees verder sluiten