Overbeek 145, NOORDWIJK
Verkocht

In de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk 'Boechorst' gelegen, royale aan/uitgebouwde doorzon tussenwoning. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en voorzien van centrale verwarming. Voor de woning is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Aan de achterzijde eveneens parkeergelegenheid en achterom. Op steenworp afstand een afgesloten openbaar speelveld met voorzieningen voor kinderen. Kleine voortuin met vrij uitzicht over singel en een royale ca. 10 meter diepe zonnige achtertuin op het Zuidoosten met een ruime stenen berging. De woning wordt opgeleverd inclusief de thans aanwezige vloerbedekkingen en overige stofferingen.

Bouwjaar 2007
Perceeloppervlakte 124 m²
Woonoppervlakte ca. 124 m²
Inhoud ca. 375 m³

Indeling: Entree, ruime gang met garderoberuimte, meterkast en toiletruimte, uitgebouwde woon-/zitkamer (ca. 24 m²) met deur naar de tuin en half open keuken (ca. 14 m²) met dubbele deur naar de voorzijde.

1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

2e etage: Zeer ruime overloop, kleine slaapkamer, zeer ruime zolder-/slaapkamer aan de achterzijde recht opgebouwd) met Frans balkon, berging met C.v. Gasafdeling en wasmachineaansluiting.

* Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:


1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Er is een geconstateerd gebrek in de vloer van de badkamer. Verkoper aanvaardt terzake geen aansprakelijkheid en koper vrijwaart verkoper hiervoor.
4. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000".

lees verder sluiten