Oude Zeeweg 30, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 1.999.500,00 kosten koper

Gelegen op een van de mooiste plekken van Noordwijk aan Zee in het groene en rustige villawijkje 'Breloftpark' bieden wij de vrijstaande en moderne villa "De Breloft" te koop aan. Deze villa is in 1956 gebouwd doch in 2008 onder architectuur geheel gemoderniseerd en aanzienlijk uitgebreid. De villa is voorzien van een hoog en modern afwerkingsniveau en verkeert bovendien in goede staat van onderhoud. Voorts geheel voorzien van dubbele beglazing, gevelisolatie en een alarminstallatie. De villa heeft aan de achterzijde een eigen oprijlaan (vanaf het Breloftpark) waarmee u de lager gelegen (afgesloten) achtertuin kunt bereiken. In deze ruime en fraai aangelegde tuin is ruimschoots gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto's alsmede bereikt u daar de eigen overdekte autostalling geschikt voor het stallen van 3 auto's. De woning beschikt voorts over meerdere zonneterrassen (ca. 100 m2) en een veranda (ca. 16 m2). Gezien zijn opzet is de woning uitermate geschikt voor dubbele bewoning dan wel voor een praktijk/kantoor aan huis. De perceelsoppervlakte bedraagt 1.016 m2 (eigen grond) en de woonoppervlakte bedraagt maar liefst 467 m2. Oppervlakte overige inpandige ruimte (garage) bedraagt 50 m2 en de oppervlakte van de externe bergruimte (3 bergingen) bedraagt ca. 60 m2. De totale inhoud bedraagt 1.938 m3.

De indeling is als volgt:
Begane grond: centraal gelegen entree, meterkast, hal, trappenhuis, toilet, woon/eetkamer (ca. 52 m2) met eiken vloer, fraaie en royale openhaardpartij (Anneke Dekkers), toegang tot veranda, handgemaakte woon/eetkeuken voorzien van diverse Gaggenau inbouwapparatuur doorlopend in woon/eetkeuken annex tweede woon/zitkamer (totaal ca. 63 m2) met vaste kast en open-haardpartij (gas). De gehele woonverdieping is voorzien van vloerverwarming en dubbele deuren naar de zijtuin. Alle overige vertrekken op de begane grond zijn voorzien van rustieke zandstenen vloeren.
Sousterrain: Hal, apart toilet, moderne badkamer met douchecabine en wastafelmeubel, pantry, wasruimte met meterkast, wasm. en drogeraansl., inbouwkastenwand, studeer/werk/slaapkamer (ca. 38 m2), werk/slaapkamer (ca. 18 m2) met vaste kastenwand, hoofdslaapkamer (ca. 35 m2) met aansluitend inloop kleedruimte met vaste kastenwanden en doorloop naar de moderne badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet, douche en saunaruimte, werk/kantoorkamer (ca. 38 m2) met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin.
1e etage: Overloop, vaste kast, apart toilet, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met vaste kastruimte en 1 slaapkamer met balkon.
2e etage; Ruime zolder slaapkamer met dakramen, C.V.gas en boileropstelling, slaapkamer met wastafel. Achter de knieschotten aan weerszijden bergruimtes.

Een zeer ruime en moderne vrijstaande villa met een vrije en open ligging met zeer veel gebruiksmogelijkheden op een van de mooiste plekjes van Noordwijk aan Zee.

lees verder sluiten