Offemweg 46, NOORDWIJK
Ingetrokken

Op een fraaie en rustige locatie in het centrum van Noordwijk-Binnen nabij de Voorstraat gelegen luxueuze en goed afgewerkte TUINKAMERWONING. De woning is onder andere voorzien van een vernieuwde keukeninrichting, marmeren vloerbedekking op de begane grond (groot formaat), houtkachel, gestucte wanden, gestuctte plafonds, fraaie trappen etc. etc. Voortuin en ca. 8 meter diepe zonnige achtertuin (Westen) met stenen berging en achterom. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, dak- en spouwmuurisolatie. Het betreft hier een bijzonder licht uitgevoerde en goed onderhouden woning op een prettige woonlocatie. Het huis is pas geschilderd. Nieuwe poort en nieuwe deur naar het schuurtje.

Bouwjaar ca. 1980
Perceeloppervlakte 125 m²
Woonoppervlakte ± 102 m²
Inhoud ± 300 m³

Indeling: Entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer (ca. 35 m²) met houtkachel en schuifpui naar de achtertuin (West) en inclusief de moderne, luxueuze licht uitgevoerde keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e etage: Overloop, ruime hoofdslaapkamer met schilderij-nis, voorslaapkamer met ligbad en achterslaapkamer met vaste kastenwand. Moderne en ruim opgezette badkamer met douche-cabine, vrijdragend toilet, vaste wastafel en designradiator.

2e etage: Overloop, berging met cv-ruimte en wasafdeling alsmede ruime slaapkamer met 2 dakvensters en veel bergruimte.

lees verder sluiten