Morgenster 51, NOORDWIJK
Verkocht

Op een aantrekkelijke locatie met vrij uitzicht over de hockey velden, op nog geen 10 minuten fietsen van het strand, staat deze ruime hoekwoning van ca. 110 m2 (3 slaapkamers) met ca. 10 meter diepe en betegelde zonnige tuin (zuidwest). De fantastische locatie, ruime kamers en ruime tuingerichte woonkamer (oppervlakte inclusief keuken ca. 34 m2) maken deze woning uitstekend geschikt voor een jong gezin. In Noordwijk is het prettig wonen. Gezellige kroegjes en restaurants, veel groen, voldoende parkeergelegenheid, winkels en voorzieningen binnen handbereik. Hier woont u vlakbij de duinen en het strand en toch midden in het bedrijvige hart van het land! De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers (16,8 m2 en 14,4 m2) met dakkapel aan de achterzijde op de eerste verdieping en nog een derde slaapkamer (11,2m2) op de tweede verdieping. Ruime lichte tuingerichte woonkamer met een open keuken aan de voorzijde. Voor de woning bevindt zich een stenen berging en een oprit met plaats voor één auto. De woning verkeert bouwkundig gezien in een goede staat.

Bouwjaar: 1983
Perceeloppervlakte: ca. 150 m²
Woonoppervlakte ca. 110 m²
Inhoud ca. 280 m³

Indeling;
Entree, hal met meterkast, een laag betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Tuingerichte woonkamer (ca. 27 m2) met toegang tot de tuin en een trapkast. Open keuken aan de voorzijde (ca. 7 m2) v.v. een elektrische kookplaat, kraan, wasbak. Eerste verdieping; overloop, slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel. Badkamer v.v. een betegelde vloer, douchecabine, 2e toilet, wastafel, badmeubel en een radiator. Tweede slaapkamer aan de voorzijde. Tweede verdieping; derde slaapkamer met een dakraam met dubbel glas en bergruimte achter de knie-schotten. CV gas afdeling en mechanische ventilatie. Stenen berging aan de voorzijde voorzien van elektriciteit.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 3 mei 2019 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
wij verzoeken u daarbij om uw UITERSTE bod uit te brengen. Het staat verkoper vrij al dan niet tot gunning en verkoop over te gaan.
6. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken. Alle woonvertrekken zijn voorzien van een nette laminaatvloer.
7. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.

lees verder sluiten