Kapelleboslaan 41- 345, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 149.500,00 kosten koper

Op het recreatiepark Noordwijkse Duinen, op loopafstand van duin, strand en de zee, fraai gelegen vrijstaande LUXE RECREATIE BUNGALOW/CHALET op 210 m² EIGEN GROND. Deze bungalow (type Zeeparel) is in 2015 gebouwd en is o.a. voorzien van een complete fraaie inboedel, doorlopende laminaatvloer, nette afgewerkte wanden en plafonds, open keuken met diverse inbouwapparatuur, eigen CV-installatie en kunststof kozijnen. De bungalow beschikt over een ruime tuin met betegeld zonneterras.

Het recreatiepark Noordwijkse Duinen is gelegen aan de rand van een beschermd natuurgebied en wordt in de nabije omgeving omringd door agrarische percelen waar bollenteelt plaatsvindt. Het park heeft een centrale ligging in de Bollenstreek. Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn diverse voorzieningen aanwezig en wordt door 'Topparken' gestreefd naar kwaliteit. Dit wordt doorgevoerd in alle voorzieningen en faciliteiten. Het park is o.a. voorzien van verharde en verlichte wegen, Grand-café/restaurant, speeltuin en verwarmd buitenzwembad. Strandafgang Langevelderslag is gelegen op 2,5 km van het recreatiepark, ervaar St(r)andplaats Nederzandt.

* Bouwjaar 2015
* Woonoppervlakte ± 44 m²
* Perceeloppervlakte 210 m²
* Inhoud ± 135 m³

Entree, hal, woonkamer met laminaatvloer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (koel-/vries combinatie, gaskookplaat, afzuigschouw, combi-magnetron en vaatwasser) via de schuifpui heeft u toegang tot het ruime zonneterras. 2 slaapkamers, ouderslaapkamer met vaste kastenwand en naast de bedden treft u een nachtkastje aan. De tweede slaapkamer is uitgevoerd met twee geschakelde vaste bedden (hoog en laag). De lage kast is handig weggewerkt onder het hoge bed. De badkamer is voorzien van een badmeubel met spiegelkast en planchet, douchecabine, designradiator en mechanische ventilatie. Een duo-blok toilet in aparte ruimte met fontein en mechanische ventilatie. Berging. Verwarming middels centrale verwarming en tevens warm water voorziening.

Bijzonderheden:
- Op het park is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De Bungalow wordt met complete inboedel geleverd.
- Woonkamer voorzien van goed werkende Internetaansluiting.
- Jaarlijkse bijdrage parklasten: € 1.777,15 (2019)
- Vergoeding restafval: € 107,50 (2019)
- Vergoeding kosten doorlevering CAI: € 115.- (2019)
- Permanente bewoning is niet toegestaan.
- De vraagprijs is BTW belast.

lees verder sluiten