Kapelleboslaan 41- 59, NOORDWIJK
Verkocht

Op het prachtige recreatiepark Noordwijkse Duinen, gelegen op erfpachtsgrond (erfpacht afgekocht voor 75 jaar), bieden wij u een chalet aan van het type zeearend gelegen aan de rand van een beschermd natuurgebied en in nabije omgeving agrarische percelen waar bollenteelt plaatsvindt. Het park heeft een centrale ligging in de Bollenstreek. Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn diverse voorzieningen aanwezig en wordt door 'Topparken' gestreefd naar kwaliteit. Dit wordt doorgevoerd in alle voorzieningen en faciliteiten. Het park is voorzien van verharde en verlichte wegen, Grand-café/restaurant, speeltuin en (klein) buitenzwembad.
Voor meer informatie noordwijkseduinen.topparken.nl. Strandafgang Langevelderslag is gelegen op 2,5 km van het recreatiepark, ervaar St(r)andplaats Nederzandt.

* Bouwjaar 2004
* Woonoppervlakte ± 42 m²
* Perceeloppervlakte 203 m²
* Inhoud ± 135 m³

Entree, in de hal bevinden zich de toegangsdeuren naar badkamer, apart toilet en grote slaapkamer. Woonkamer met laminaatvloer en airconditioning, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (koel-/vries combinatie, gaskookplaat, afzuigschouw, combimagnetron en vaatwasser) via de schuifpui heeft u toegang tot ruim zonneterras. 2 slaapkamers, ouderslaapkamer met vaste kastenwand. Tweede slaapkamer is uitgevoerd met twee geschakelde vaste bedden (hoog en laag). De lage kast is handig weggewerkt onder het hoge bed. De badkamer is voorzien van badmeubel met spiegelkast en planchet, douchecabine, designradiator en mechanische ventilatie. Duo-blok toilet in aparte ruimte met fontein en mechanische ventilatie. Verwarming middels centrale verwarming, tevens warm water voorziening.
Deze recreatiewoning wordt verkocht inclusief inventaris.

Het is bespreekbaar om het chalet in eigendom te verkrijgen met eigen grond dus zonder erfpacht. Eigenaren zijn daarnaast ook bereid om het schuurtje gelegen naast het Chalet te vervangen door een nieuwe.

- Rustige ligging in het recreatiepark nabij speelvoorzieningen;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Permanente bewoning is niet toegestaan;
- Jaarlijkse bijdrage parklasten: € 1.672,59;
- Overige lasten per jaar: CAI € 110, restafval € 92,50 en erfpachtcanon € 114,84.

lees verder sluiten