Jan Cramerhof 13, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 469.000,00 kosten koper

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGING UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 1 JULI OM 12:00 UUR.


Deze ruime woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk ' Duinpark '. Deze wijk grenst aan de 'groene long' van Noordwijk en is op loopafstand van het strand, de duinen, de zee en diverse faciliteiten zoals winkels, scholen en sportverenigingen.
Voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Normale staat van onderhoud. Bijzonderheden: geïsoleerde kruipruimte, spouw- en dakisolatie en energielabel A. Dakkapel en dakpannen zijn in 2012 vervangen.

Indeling:

Entree, hal, toilet, meterkast en kleine werkkast, gang met trap en toegang naar de L-vormige tuin gerichte woon/eetkamer met dichte keuken.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met toilet, douche en wastafel, 2 slaapkamers aan de achterzijde.

2e verdieping: ruime slaapkamer met dakkapel, opstelling CV Ketel.
Tevens mogelijkheid om de zolder uit te breiden middels plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde gedurende een periode van 1 jaar (met boetebepaling ad. € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.
5. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.
6. Op te nemen clausules: niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule.
7. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
8. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 1 juli 2022 tot 12:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;

lees verder sluiten