IJmuiderstraat 12, NOORDWIJK
Verkocht

In en nabij het oude centrum van Noordwijk-Binnen op zeer rustige locatie gelegen, karakteristieke eengezins(hoek)woning v.v. c.v.gas, met een zonnig (noordoost) gelegen beschutte achtertuin met achterom en stenen berging. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden. Openbaar parkeren voor de woning.

Bouwjaar 1931.
Perceeloppervlakte: 110 m2.
Woonoppervlakte: ca. 66 m2.
Inhoud ca. 240 m3.

Indeling: entree, hal, toilet, ruime en lichte L-vormige woon/eetkamer (ca. 27 m2 ), een eenvoudige gesloten keuken (ca. 9 m2) met cv ketelopstelling en toegang tot de tuin.
1e etage: Overloop, drie slaapkamers met dakkapellen aan zowel de voor- als de achterzijde, badkamer met douche en wastafel.
2e etage: Bergzolder met vlizo-trap.

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met en na vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000.
4. In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen": “ouderdomsclausule”, "niet zelf-bewoningsclausule" en "milieu-clausule".

lees verder sluiten