Groot Hoogwaak 104, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

In het luxe en gezellige Woon-Zorgcentrum ‘Groot Hoogwaak’ in het (hoofd)gebouw ’t Hooghe Duyn’, prachtig gelegen 3-KAMER APPARTEMENT op de tweede etage met zonnig balkon op het Zuiden gericht met vrij uitzicht. Het appartement is in 2012 volledig gemoderniseerd en onder andere voorzien van 2 nieuwe badkamers, nieuwe keukeninrichting, nieuwe C.V. ketel, nieuw afzuig/ventilatie-systeem etc. etc. Voorts volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en ruim en licht van opzet. Tevens heeft dit appartement de beschikking over een parkeerplaats (huur) en een berging (huur) in het onderhuis. Woon-Zorgcentrum 'Groot Hoogwaak' biedt veel extra’s zoals een restaurant, minimarkt, kapsalon, linnenservice, aansluiting op alarmeringssysteem, zorgverlening etc.

Bouwjaar 1998
Woonoppervlakte ± 105 m²
Inhoud ± 340 m³

Indeling: Begane grond: Entree in de centrale grote hal met intercom, video en liftinstallatie. Tweede verdieping: Hal met videofoon, grote bergruimte met C.V. gascombi opstelling en aansluiting wasapparatuur, grote sfeervolle en lichte woon/eetkamer van ca. 45 m² met schuifpui naar ruim, zonnig balkon (ca. 7 m²) op het Zuiden, open keuken in L-opstelling met diverse inbouwapparatuur, grote slaapkamer (ca 22 m²) met toegang tot de badkamer met ruime douche, toilet en wastafel, 2e slaapkamer (ca. 14 m²) met eigen badkamer met ruime (zit)douche, wastafel en toilet. De berging en auto-opstelplaats bevinden zich in het onderhuis.

Comfort en services
• De servicekosten VVE bedragen € 223,84 per maand. Verplicht is het basisdienstenpakket (aansluiting alarmtelefoon en recht om gebruik te mogen maken van de diensten en faciliteiten die worden aangeboden door het woon- en zorgcentrum Groot Hoogwaak).

• Het basisdienstenpakket (2 personen: €19,52) (houdt in: aansluiting op de alarmtelefoon en het recht om gebruik te maken van de diensten en faciliteiten van het zorgcentrum Groot Hoogwaak).
• Huur parkeerplaats € 85,40
• Huur berging € 19,24
• Vastrecht telefoon € 9,00
• Vastrecht televisie € 9,50
• Alarmeringstoestel € 8,42

Totaal voor 2 personen € 151,07

* Leeftijdsgrens koper minimaal 55 jaar
* Oplevering in overleg

lees verder sluiten