Groot Hoogwaak 225, NOORDWIJK
Verkocht

In het gebouw 'Nassau' in het Woon-Zorgcentrum ‘Groot Hoogwaak’ zeer rustig op de 2e etage gelegen 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met ruim balkon op het Zuiden. Het appartement is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing, rolstoeltoegankelijk, ruim en licht van opzet en voorzien van twee badkamers. Tevens heeft dit appartement de beschikking over een parkeerplaats (huur) en een eigen berging (huur) in het onderhuis. Aangrenzend Woon-Zorgcentrum Groot Hoogwaak biedt veel extra’s zoals een restaurant, minimarkt, kapsalon, linnenservice, aansluiting op alarmeringssysteem, zorgverlening etc..

* Bouwjaar 2000
* Woonoppervlakte ± 98 m²
* Inhoud ± 300 m³

Indeling: Begane grond: entree in centrale grote hal met intercom, video en liftinstallatie.

Entree appartement: Ruime hal met videofoon installatie, modern toilet en fonteintje, 2e badkamer met douche en wastafel, grote bergruimte met nieuwe C.V. combi opstelling en aansluiting wasapparatuur, grote sfeervolle woonkamer met toegang naar ruim, zonnig balkon, half open keuken (ca. 6 m²) in L-opstelling met diverse inbouwapparatuur, hoofdslaapkamer (ca. 14 m²) met aangrenzende badkamer met ruime douche en ligbad toilet en wastafelmeubel met wastafel, 2e slaapkamer. De berging en auto-opstelplaats bevinden zich in het onderhuis.

* Leeftijdsgrens koper minimaal 55 jaar.

* Basisdienstenpakket (2 pers.) €16,33
* Huur parkeerplaats € 84,05
* Huur berging € 18,93
* Vastrecht telefoon € 10,00
* Vastrecht televisie € 10,70
* Alarmeringstoestel € 8,29
Totaal € 148,30

De servicekosten bedragen € 175,80 per maand. Verplicht is het basisdienstenpakket (aansluiting alarmtelefoon en recht om gebruik te mogen maken van de diensten en faciliteiten die worden aangeboden door het woon- en zorgcentrum Groot Hoogwaak).

lees verder sluiten