Gladiolusstraat 57, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

Prachtig, goed onderhouden en gemoderniseerd 3-kamer appartement op de begane grond met een zeer zonnige eigen achtertuin op het zuid-oosten met stenen berging. Hier kunt u werkelijk zo in! Centrale ligging, nabij het dorpscentrum van Noordwijk-Binnen maar ook nabij het centrum van Noordwijk aan Zee, het strand, de boulevard en de zee gelegen. Vrij uitzicht aan de voorzijde. Bouwjaar 1965. Woonopp. ca. 63 m2.

Indeling: Entree, ruime hal met toiletruimte en bergkast. Royale en lichte doorzon woon/eetkamer (ca. 29 m2), moderne badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers, dichte keuken met een gemoderniseerde keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de ruime en zonnige tuin aan de achterzijde. Alle woonvertrekken zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Alle wanden en plafonds gestuukt (2019). Badkamer, keuken en hal zijn voorzien van een nieuwe vloer (2019). Servicekosten bedragen € 128,70 per maand.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse.

'De gemeente Noordwijk stelt de starterslening beschikbaar!
De gemeente Noordwijk heeft jaarlijks een budget beschikbaar gesteld voor startersleningen. De starterslening ondersteunt koopstarters bij de aankoop van hun eerste woning. Het bedrag van de starterslening is vastgesteld op een maximum van € 50.000. De regeling geldt voor de aankoop van een bestaande woning tot € 310.000 inclusief bijkomende kosten. Informeert u zelf bij de gemeente Noordwijk of er nog budget beschikbaar is.

lees verder sluiten