Egbert de Grootstraat 19, NOORDWIJK
Ingetrokken

In een rustige en gewilde omgeving van Noordwijk aan Zee en toch op loopafstand van het strand, zee en duinen gelegen ruime karaktervolle tussenwoning (ca. 76 m²) in "beach-style" uitgevoerd. De woning heeft een sfeervolle woonkamer (ca. 28 m²), met hoge plafonds en een erker die veel daglicht binnen laat. Achter de woning ligt een beschutte en zonnige tuin (NW) met een vrijstaande ruime stenen berging (voormalig zomerhuis) met een oppervlakte van ca. 16 m2. Deze ruimte kan eventueel omgebouwd kunnen worden naar een hobby/praktijkruimte. De woning is voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en verkeert in een goede staat van onderhoud. Vanuit Noordwijk zijn de A4 en A 44 richting Amsterdam/Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag en de N206 snel bereikbaar. Noordwijk biedt scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sportaccommodaties, een actief verenigingsleven alsmede een diversiteit aan winkels en horeca.

Bouwjaar ca. 1937.
Perceeloppervlakte 118 m²
Woonoppervlakte ca. 76 m²
Inhoud ca. 235 m3

Indeling: entree, hal, meterkast, L-vormige woonkamer (ca. 28 m2) met erker en toegang tot de tuin door middel van openslaande deuren, toilet, de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 4-pits gasfornuis en een koelkast. Toegang tot de tuin vanuit de keuken.

1e etage: overloop, hoofdslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met erker en voldoende ruimte voor kasten, ruime badkamer met douchecabine, wastafel en hangend toilet, design radiator en tweede slaapkamer.

Zonnige beschutte achtertuin gelegen op het noordwesten met achterom. In de tuin is een ruime stenen berging (voormalig zomerhuis) aanwezig die voorzien is van licht en elektra.

Kenmerken:

- Woning verkeert in een goede staat van onderhoud en kan zonder noemenswaardige inspanning zo worden betrokken.
- Op loopafstand gelegen van al het moois dat Noordwijk heeft te bieden.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Er is zowel een voortuin als een achtertuin aanwezig. 

lees verder sluiten