Derk Bolhuisstraat 19, NOORDWIJK
Verkocht

Op een rustige en centrale woonlocatie, in de kindvriendelijke woonwijk ‘Duinpark’ gelegen, royale en lichte tussenwoning (type tuinkamer woning) met voortuin met stenen berging en zonnige ca. 10 meter diepe achtertuin. Deze woning is zeer ruim van opzet met 4 royale slaapkamers en een ruime zolder slaapkamer met dakkapel. De woning is voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Staat van onderhoud intern is echter matig.

Het ‘Duinpark’ is een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. Voor bewoners en bezoekers zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Verder zijn scholen, winkels, sportverenigingen en strand op korte afstand bereikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 122 m2.
Perceelsoppervlakte: ca. 135 m2
Inhoud: ca. 380 m3.

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast, vaste kast, toilet met fonteintje, hal, eenvoudige gesloten keuken, aansluitend een lichte tuingerichte woon/eetkamer (ca. 29 m2) met toegang tot de achtertuin met vrij uitzicht

1e etage: grote overloop, 4 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche en 2e toilet.

2e etage: ruime zolder/slaapkamer met dakkapel en c.v. gasafdeling, tevens mogelijkheid om de zolder uit te breiden middels plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde (vergunningsvrij).

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd.
6. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.

lees verder sluiten