De Witte Raaflaan 95, NOORDWIJK
Verkocht

Op een fraaie locatie met volop privacy, op het goed onderhouden recreatiepark “De Witte Raaf” gelegen vrijstaande recreatiewoning (type Stern) met eigen parkeerplaats en een royale zonnige tuin rondom. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie, 3 slaapkamers (totaal 6 slaapplaatsen), nette badkamer en licht sanitair. Rondom een zonnige tuin met grasgazon, terras, borders, veel groen en oprit naast de woning. Naast de woning een berging met CV gasketel en aansluiting voor de wasmachine. Eigen gebruik/eigen verhuur alsmede uitstekende verhuurmogelijkheden via de exploitatiemaatschappij 'De Witte Raaf'.

Het ruim opgezette park ligt pal achter de duinen. Strand, bossen en de mondaine badplaats Noordwijk zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Uitvalswegen richting de steden Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Leiden in directe nabijheid. Een unieke kans voor iemand die houdt van uitstapjes dan wel de natuur. Winkelen in de omliggende steden, wandelen of wandelen of fietsen in de duinen en bossen of watersporten op zee en de Kagerplassen. Kortom met deze recreatiewoning beleeft u een prachtige tijd in eigen land!

Bouwjaar: 1994
Woonoppervlakte: 81 m²
Inhoud ca. 300 m³.
Perceelsoppervlakte 420 m2

Begane grond
Entree, hal met garderobe en meterkast, keurige badkamer met ligbad/douche-combinatie, dubbele wastafel en toilet, lichte woon-/eetkamer met tegelvloer en openslaande deuren naar het terras en de zonnige tuin. Open keuken met aan twee zijden keukenopstelling en voorzien van veel kastruimte en keukenapparatuur, toegangsdeur naar de tuin.

1e etage
Overloop, toilet met fontein, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer.

* Bestemming: Verblijfsrecreatie (geen permanente bewoning toegestaan);
* Voorschot parklasten VVE bedragen thans € 495,74 per half jaar (onderhoud park, kabel tv, containers etc.);
* Voorschot gas, water en elektra (2017): € 1.046,- per half jaar.
* Goede recreatieve verhuurmogelijkheden; bijzonder interessant als beleggingsobject!
* De woning zal worden opgeleverd inclusief de thans aanwezige inboedel en stofferingen.
* Uitbreidingsmogelijkheid volgens bestemmingsplan Duinrand: oppervlakte van een recreatiewoning (inclusief bijgebouwen en bergingen) bedraagt ten hoogste 20% van de oppervlakte van een bouwkavel met een maximum van 80 m2.

lees verder sluiten