De Witte Raaflaan 104, NOORDWIJK
Verkocht

In het ruim opgezette recreatiepark ‘De Witte Raaf’, op loopafstand van bossen, zee, strand en duinen gelegen, goed onderhouden VRIJSTAANDE RECREATIEWONING met 90m² vloeroppervlakte en 401 m² perceeloppervlakte (voor-, zij- en zeer zonnige en ruime achtertuin) en een gebouwgebonden houten berging. De woning is centraal gelegen in de Bollenstreek en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Den Haag. Parkeergelegenheid op eigen terrein. De recreatiewoning heeft uitstekende verhuurmogelijkheden via de exploitatie maatschappij van 'De Witte Raaf'. Het is volgens het vigerende bestemmingsplan toegestaan om de begane grond (50m²) uit te bouwen naar een oppervlakte van 80m². Dit geldt ook voor de eerste verdieping. Dit betekent dat u circa 50m² woonoppervlakte kunt toevoegen aan de woning. 

Bouwjaar 1994
Perceeloppervlakte 401 m²
Woonoppervlakte ± 90 m²
Inhoud ± 260 m³

Indeling: Entree, hal, meterkast, badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel, berging, L-vormige woonkamer openslaande deuren naar tuin met zonneterras, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Wasmachine-aansluiting en c.v. gasafdeling (Remeha).

1e verdieping: Drie slaapkamers en een toilet. Alle kamers op deze verdieping zijn voorzien van één of meerdere dakramen.

* Bestemming: Verblijfsrecreatie (geen permanente bewoning toegestaan);
* Voorschot parklasten VVE bedragen thans € 495,74 per half jaar (onderhoud park, kabel tv, containers etc.);
* Voorschot gas, water en elektra (2017): € 1046,- per half jaar.
* Goede verhuurmogelijkheden (mede door eigen verhuurorganisatie Park De Witte Raaf);

lees verder sluiten