De Witte Raaflaan 77, NOORDWIJK
Ingetrokken

In het ruim opgezette recreatiepark ‘De Witte Raaf’, op loopafstand van bossen, zee, strand en duinen, traditioneel gebouwde 2 onder 1 kap RECREATIEWONING (90 m²) (type Oester) met 401 m² perceeloppervlakte (voor-, zij- en zeer zonnige en ruime achtertuin pal op het Zuiden gelegen). De woning is centraal gelegen in de Bollenstreek en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Den Haag. Parkeergelegenheid op eigen terrein. De recreatiewoning heeft uitstekende verhuurmogelijkheden via het op het park gevestigde organisatie Noordwijk Vakanties BV. De woning is gelegen direct naast de Witte Raaflaan 76, welke ook te koop wordt aangeboden en er bestaat een unieke mogelijkheid om er èèn grote vrijstaande vakantievilla van te maken eventueel geschikt voor grote groepen. De schetsen van deze plannen sturen wij u graag op uw verzoek toe.

Bouwjaar 1994
Perceeloppervlakte 401 m²
Woonoppervlakte ± 90 m²
Inhoud ± 260 m³

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, wasmachine-aansluiting en c.v. gasafdeling (AWB), garderobe/berging, L-vormige woonkamer met tegelvloer en openslaande deuren naar tuin met zonneterrassen, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Drie ruime slaapkamers, badkamer met wastafel, douche en toilet. Alle kamers op deze verdieping zijn voorzien van één of meerdere dakramen.

* Bestemming: Verblijfsrecreatie (geen permanente bewoning toegestaan);
* Voorschot parklasten VVE bedragen thans € 495,74 per half jaar (onderhoud park, kabel tv, containers etc.);
* Voorschot gas, water en elektra (2017): € 1046,- per half jaar.
* Goede verhuurmogelijkheden;
* Het is mogelijk om de woning samen te voegen met de Witte Raaflaan 76 tot èèn grote vrijstaande vakantievilla.
* De woning zal worden opgeleverd inclusief de thans aanwezige inboedel en stofferingen.

lees verder sluiten