Bronckhorststraat 44, NOORDWIJK
Verkocht

Karaktervolle, tussenwoning met een lichte woonkamer, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, op een uiterst gunstige locatie in het historische centrum van Noordwijk-binnen gelegen, nabij het winkelcentrum, uitvalswegen, scholen en dergelijke. . De woning is ook zeer geschikt voor starters. De woning dient te worden opgeknapt.

Bouwjaar 1908
Perceeloppervlakte 44 m²
Woonoppervlakte 51 m²
Inhoud 200 m³

Indeling: Entree, hal, lichte woonkamer (ca. 20 m²) van waaruit u toegang heeft tot de open keuken in L-opstelling en de bijbehorende patio, toiletruimte (vernieuwd in 2016). De keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap, elektrische kookplaat en koel/vries combinatie.

1e etage: Overloop, 1 ruime hoofdslaapkamer (ca. 12 m²) aan de voorzijde en een kleinere tweede slaapkamer, moderne badkamer die beschikt over een ligbad, douchecabine, een wastafel en een tweede toilet.

2e etage: Bevloerde zolder bereikbaar via een vlizotrap en met C.V. gasopstelling.


'De gemeente Noordwijk stelt de starterslening beschikbaar!
De gemeente Noordwijk heeft jaarlijks een budget beschikbaar gesteld voor startersleningen. De starterslening ondersteunt koopstarters bij de aankoop van hun eerste woning. Het bedrag van de starterslening is vastgesteld op 20% van de verwervingskosten met een maximum van € 25.000. De regeling geldt voor de aankoop van een bestaande woning tot € 225.000 inclusief bijkomende kosten. Informeert u zelf bij de gemeente Noordwijk of er nog budget beschikbaar is.

De woning zal per 1 oktober 2017 voor een periode van 6 maanden worden verhuurd, derhalve zal de woning per 1 april 2018 kunnen worden opgeleverd.

lees verder sluiten