Boechorsthof 45, NOORDWIJK
Verkocht

In een gezellig en sfeervol hofje in de wijk "Boechorst" zeer rustig gelegen, modern, 2,5 m aan de achterzijde uitgebouwde TUSSENWONING met zonnige, ca. 9 meter diepe achtertuin gelegen op het Noordwesten met achterom, en (half)vrijstaande stenen berging. Voor kinderen zijn er in de voorgelegen groenvoorziening speelplaatsen aanwezig. In de wijk is er voorts ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. De woning is geheel voorzien van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Goede staat van onderhoud.

Bouwjaar 2004
Perceeloppervlakte 124 m²
Woonoppervlakte ± 127 m²
Inhoud ± 375 m³

Indeling: Entree, hal met garderobe, toilet met fontein, uitgebouwde en tuingerichte woon-/eetkamer (totaal ca. 48 m²) met parketvloer en dubbele openslaande deuren naar de tuin, trapkast, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) waarbij de master bedroom een walk-in-closet heeft, badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Ruime zolderslaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en een aparte C.V.gasafdeling en wasm.aansl.,

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000".
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 24 mei 2019 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
wij verzoeken u daarbij om uw UITERSTE bod uit te brengen.

lees verder sluiten