Boechorsthof 26, NOORDWIJK
Verkocht

In een gezellig en sfeervol hofje in de wijk "Boechorst" zeer rustig gelegen, modern, 2,5 m aan de achterzijde uitgebouwde HOEKWONING met zonnige, ca. 9 meter diepe achtertuin gelegen op het Zuidwesten met achterom, veranda en (half)vrijstaande stenen berging. Voor kinderen zijn er in de voorgelegen groenvoorziening speelplaatsen aanwezig. In de wijk is er voorts ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. De woning is geheel voorzien van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Goede staat van onderhoud.

Bouwjaar 2004
Perceeloppervlakte 130 m²
Woonoppervlakte ± 131 m²
Inhoud ± 375 m³

Indeling: Entree, hal met garderobe, toilet met fontein, uitgebouwde en tuingerichte woon-/eetkamer (totaal ca. 47 m²) met parketvloer en dubbele openslaande deuren naar de tuin, trapkast, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Ruime zolderetage met C.V.gasafdeling en wasm.aansl., tevens met mogelijkheid voor het plaatsen van een dakkapel aan zowel de voor- als aan de achterzijde.


Deze woning wordt aangeboden onder de navolgende voorwaarden:
* Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
* Verkoop in volle en vrije eigendom (derhalve géén MGE-constructie en géén bepalingen van erfpacht);
* Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 15 februari 2019 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
* Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor en streeft ernaar bieders uiterlijk 22 februari 2019 te informeren;
* In de koopakte zal een "niet zelf bewoningsclausule" en een ontbindende voorwaarde voor "goedkeuring verkoop" worden opgenomen.

lees verder sluiten