Bloemendaalstraat 24, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

In een rustig autoluw hofje te koop aangeboden, ruime, uitgebouwde doorzon TUSSENWONING v.v. hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, dak- en spouwisolatie etc. etc. De woning is aan de achterzijde 2,5 m uitgebouwd en eveneens op de eerste verdieping aan de achterzijde recht opgetrokken waardoor ruimere slaapkamers zijn ontstaan. Ligging op loopafstand van het dorpscentrum van Noordwijk-Binnen en met 5 minuten fietsen staat u op het strand! Diverse scholen, winkels en sportvoorzieningen onder handbereik. Er is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid voor de deur. Voortuin en zonnige, betegelde ca. 9 meter diepe achtertuin met stenen berging, veranda en achterom. De woning verkeert in redelijke staat van onderhoud doch enige modernisering zal mogelijk gewenst zijn.

Bouwjaar 1985.
Woonoppervlakte 122 m2.
Inhoud ca. 360 m3.

Indeling: Begane grond: Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer en open keuken. De doorzon woon/eetkamer is aan de achterzijde over de volledige breedte 2,5 meter uitgebouwd (totaal ca. 46 m2) met aansluitend een open keuken.
1e Verdieping: Overloop, 3 royale slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: Overloop met cvgas opstelling, ruimte voor de wasmachine en droger en bergruimte. De overloop geeft toegang tot de 4e slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel.

lees verder sluiten