Beethovenweg 2a, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 449.500,00 kosten koper

Op een toplocatie, een parel in de fraaie villawijk ‘Zuidduinen’ van Noordwijk aan Zee, op steenworp afstand van zee en strand doch uiterst prive en verborgen gelegen, vrijstaand WOONHUISJE met parkeergelegenheid op eigen terrein en een heerlijk, vrij en zonnig gelegen terras.

Het woonhuisje is traditioneel gebouwd in 1974 en verkeert in een redelijk goede staat van onderhoud. Voortuin met eigen parkeergelegenheid, achtertuin met dubbele stenen berging. Voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing, hardhouten kozijnen en een septische-tank (geen rioolaansluiting). Het perceel is 175 m2 groot (eigen grond). Woonoppervlakte ca. 55 m2 en een inhoud van ca. 155 m3. Het betreft hier een unieke kans die zelden op de markt beschikbaar komt!

Indeling begane grond: Entree, m.k., hal, trap naar de verdieping, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansl., 2 slaapkamers (8 m2 en 10 m2).
Indeling eerste verdieping: woon/eetkamer (ca. 20 m2) met dakkapellen en een ruim zonnig terras (ca. 8 m2) met buitentrap, gesloten keuken in L-opstelling, bergkast.

Bijzonderheden:
• Heerlijk ‘binnen-buiten’ gevoel;
• Vrijstaand woonhuisje; optimale privacy;
• In villawijk ‘Zuidduinen’ is er sprake van wijkbeveiliging met een eigen surveillancedienst.

lees verder sluiten