Vennestraat 11, Lisse
beschikbaar

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op een uitstekend bereikbare locatie gelegen, representatieve turn-key en goed onderhouden kantoorruimte op de 1e verdieping van zo'n 58 m² en en op de begane grond (ca. 12m2) een gemeenschappelijke entree, hal en toilet. Bij het gehuurde behoort 1 eigen parkeerplaats. De kantoorruimte is aan de voorzijde voorzien van raampartijen en aan de achterzijde van een zogenaamd "Frans balkon". Rustig gelegen met aan de achterzijde uitzicht over een riviertje.

Het bedrijventerrein is goed onderhouden, wordt 's-avonds afgesloten en is centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek met een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen N207 en N208 (Westelijke Randweg) en A4 en A44.

OPPERVLAKTE:
- Begane grond entree, hal en toilet: ca. 12 m² VVO;
- 1e verdieping: ca. 54m² VVO kantoor;

VOORZIENINGEN:
- Begane grond entree/hal, toilet en kantoorruimte 1e verdieping v.v. systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Verwarming van de kantoorruimte via c.v. combiketel. Warmwater eveneens via c.v.-combiketel;
- Geheel betegeld vrijhangend toilet met systeemplafond en verlichtingsarmatuur;
- Kantoorruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming;
- Kantoorruimte v.v. pantry met vaatwasser en inbouwkoelkast;
- Kantoorruimte en pantry 1e verdieping beschikt over geheel afgewerkte wanden;
- Kantoorruimte v.v. een airconditioninginstallatie en inbouwkasten;

ENERGIE
Er is een nader te bepalen maandelijks voorschot t.b.v. de levering van gas, water en elektriciteit verschuldigd.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Lisse" heeft het pand de bestemming "Bedrijventerrein". Deze gronden zijn ter plaatse bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede voor kantoren (max. 50% van totale bedrijfsvloeroppervlakte) en webwinkels, niet zijnde voor dagelijkse artikelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse of kijkt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

HUURPRIJS:
€ 695,= per maand, te vermeerderen met BTW en voorschot energie.

OPLEVERING:
Oplevering in overleg, per direct beschikbaar!

HUURTERMIJN:
Het uitgangspunt is een huurperiode van 5 jaar, een afwijkende periode is bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

lees verder sluiten