Keyserswey 46, Noordwijk
beschikbaar

In het representatieve nieuw gerealiseerde bedrijfsverzamelgebouw The Box Noordwijk bieden wij een representatieve BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE aan welke voor vele doeleinden geschikt is. De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 50 m2. De kantoorruimte op de verdieping heeft een oppervlakte van ca. 120 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een moderne uitstraling en is ontworpen met hoogwaardige materialen. Het terrein is volledig afgesloten en bij de BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

Op bedrijventerrein ‘’s-Gravendijck’ is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij de Provinciale wegen N206 en N449. ‘The Box Noordwijk’ is multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf! Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Enkele bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het project.

Begane grond (ca. 50 m2) : entree, bedrijfsruimte met overheaddeur, goederenlift en toilet.
1e etage: (ca. 120 m2) werk/kantoorruimte, ruime kantoorruimte met pantry, toilet, douche, goederenlift.

Het geheel is hoogwaardig afgewerkt. De kantoorverdieping is voorzien van 2 ramen, laminaatvloer, wandafwerking, systeemplafond met verlichting, airconditioning, centrale verwarming, pantry, douche en toilet.

Oplevering in overleg (op korte termijn mogelijk).

Dit object wordt collegiaal aangeboden met Basis Bedrijfshuisvesting te Leiden.

lees verder sluiten