Hoofdstraat 14, Noordwijk
beschikbaar

Representatieve horecaruimte genaamd "El Banna", reeds 33 jaar actief, met terras op gemeentegrond gelegen op A1-toplocatie in het centrum van Noordwijk aan Zee. De horeca-gelegenheid heeft een grootte van circa 58 m2 en beschikt over ca. 64 zitplaatsen. Het is gedeeltelijk gelegen aan de Hoofdstraat en in de bekende Dam Passage. In de directe omgeving van het object bevinden zich o.a. de HEMA, Etos, Bruna, Blokker, HEMA, Rituals, Kruidvat, Score en ICI Paris XL. Het pand beschikt ook over een vrijstaande berging.

Locatie
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar en er is een groot openbaar parkeerterrein aan de achterzijde van de Dam Passage (Abraham van Rooyenstraat).

Oppervlakte
De horeca ruimte heeft in totaal een oppervlakte van ca. 58 m2. Daarnaast beschikt het pand over een externe berging van ca. 8 m2.

In totaal kunnen 7 tafels op het terras aan de voorzijde worden geplaatst (28 personen), 6 tafels kunnen er binnen worden geplaatst (26 personen) en 4 tafels in De Dampassage (10 personen).

Wijze van oplevering
In huidige staat, geheel gebruiksklaar en voorzien van:
- Volledige professionele keukeninrichting met afzuigsysteem;
- 17 tafels en 64 stoelen;
- WC voor dames en heren;
- Centrale verwarming.

Bestemming/gebruik
Horeca.

Huurvoorwaarden;

Huurprijs:
€ 2.324,47 per maand.

Servicekosten (inclusief verwarming):
€ 133,10 per maand.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren.

Overname som:
€ 75.000,- voor overname goodwill en inventaris.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

In overleg.

Parkeervoorzieningen
In de directe omgeving is ruime openbare parkeergelegenheid aanwezig.

lees verder sluiten